Om mig / Interesser
Caroline og havkajakken
 
Jeg læser en del, og kan godt lide at læse historiske romaner, krimier og spændingsbøger - som f.eks.: Jordens søjler, Den uendelige verden, Mænd der hader kvinder, De 10 herskere og lignende. 
 
Jeg går heller ikke af vejen for en god film som: Deerhunter, Avatar, Starwars, Det gode liv, Datenight, Mr & Mrs Smith - mit filmvalg er bredt.
 
Jeg kan godt lide at komme ud at løbe, og har fundet nogle gode ruter på 5 - 10 km. I øjeblikket er det desværre lidt spredt, hvornår jeg kommer af sted. Jeg deltager dog sammen med mine kolleger i Forårsstafetten, DHL Stafetten og Marselisløbet i Århus.
 
Når vind og vejr er til det, så kan jeg også godt lide at ro en tur i Havkajak på Vejle Fjord. Jeg er medlem af Brejning Båd Klub's Kajak afd. og låner en af deres kajakker en gang i mellem.
 
Jeg har tidligere kørt en del motionscykelløb i Danmark og Østrig. Det længste løb jeg har deltaget i, var "Aarhus - København" på 379 km, som jeg har gennemført 4 gange. Er på det senest også begyndt at køre lidt på mountainbike.
 
Jeg interesserer mig også for IT, mobiltelefoner og andre elektroniske gadgets.
 
Jeg har arvet et Canon digitalt spejlrefleks kamera af min far. Så foto kunne måske være noget jeg begyndte at kaste mig over.
Jan Stokholm | Falkevej 3, DK-7080 BÝrkop